Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/ew21t8z3ja4c/public_html/wp-content/themes/medicare/single.php on line 121

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/ew21t8z3ja4c/public_html/wp-content/themes/medicare/single.php on line 134

TANAM RAMBUT

Rambut merupakan aset utama bagi lelaki mahupun perempuan. Jadi tidak hairanlah ramai yang sanggup menghabiskan duit untuk mahkota masing-masing.

Tahukah anda bahawa zaman yang serba moden ini, anda boleh mengatasi masalah kebotakan, keguguran rambut atau untuk melebatkan lagi rambut anda dengan proses penanaman rambut.

Tanam rambut ini merupakan prosedur yang dilakukan oleh doktor-doktor yang bertauliah dan mahir dalam bab-bab rambut ini. Hasil kajian menunjukan untuk melalui prosedur penanaman rambut ini, anda hendaklah mengenal pasti doktor anda dahulu.

Pertama, anda boleh layari laman web ABHRS . Di laman web tersebut, anda boleh cari doktor yang sesuai dengan negara yang diinginkan. Laman web tersebut adalah satu-satunya laman web yang diiktiraf di serata dunia mengenai pakar-pakar rambut.

Kedua, selepas itu buat temujanji dengan doktor pilihan anda untuk dapatkan temujanji untuk analisis rambut anda.

Ketiga, setelah berpuas hati dengan penerangan doktor, bolehlah anda tetapkan tarikh yang sesuai untuk prosedur penanaman rambut.

Akhir sekali, bila dah tanam rambut, jangan abaikan cara-cara penjagaan rambut. Ikuti nasihat doktor tentang cara-cara penjagaan yang betul. Rambut yang sihat datang dari penjagaan yang betul.

Selepas 1 tahun, rambut yang ditanam akan nampak lebih panjang, lebat dan tebal. Anda tak perlu risau rambut gugur macam dulu, sebab rambut tu memang kuat seperti semulajadi.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Copyright © GLOJAS CLINIC. All rights reserved. (KKLIU 2150/2020)