Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/ew21t8z3ja4c/public_html/wp-content/themes/medicare/single.php on line 121

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/ew21t8z3ja4c/public_html/wp-content/themes/medicare/single.php on line 134

Keguguran Rambut

Cara cara macam mana nak control keguguran rambut. Kena pakai shampoo yang sesuai. Jangan banyak guna chemical kerana merosakkan kulit kepala. Kena buat Treatment rambut dengan Doctor rambut yang pakar dalam bidang rambut. Kena buat TREATMENT PRP Platelet Rich Plasma ini akan manambahkan penumbuhan rambut dari masa ke semasa dan untuk Kesuburan rambut supaya rambut akan bertambah lebat.

 

informasi tentang Rawatan PRP untuk Rambut Gugur.
kami sentiasa berusaha untuk memberikan anda informasi tentang servis Rawatan PRP untuk Rambut Gugur di Malaysia melalui kajian yang terkini.
Platelet Rich Plasma(PRP) adalah rawatan popular untuk keguguran rambut. PRP adalah Plasma darah yang terkaya dengan Platelet. Doctor akan suntik di kulit kepala dimana keguguran dan kehilangan rambut berlaku. Suntikan PRP akan memulihkan masalah keguguran rambut dan mengalakkan penumbuhan rambut. Treatment PRP tidak ada kesan sampingan kerana ia adalah darah anda sendiri. Masalah keguguran rambut boleh diatasi dengan keadah PRP.

Copyright © GLOJAS CLINIC. All rights reserved. (KKLIU 2150/2020)